Pilegrimsvandring 11.september

Søndag 11.9 blir det pilegrimsvandring sammen med Tromøy menighet. Vi starter fra Tromøy kirke kl.10.00 med retur til samme sted kl. 17.30. Kl. 18.00 er det pilegrimsgudstjeneste utenfor Tromøy kirke.

Det er gått opp en løype på ca. 15 km, som er både flat og noe kupert.  Løypa går langs havkanten, Alvekilen og i mer kupert lende. Det blir flere stoppesteder med tid for å spise medbrakt niste. Noe av løypa passer for de fleste, men deler vil være mer kupert og utfordrende, - samtidig helt greit for vanlige turgåere. Det er også muligheter for flere «av– og påstigninger» underveis. Det blir arrangert som en sosial tur. På noen strekninger vil det bli ”stille” vandring med tid til ettertanke og refleksjon. Det blir også flere småstopp med skriftlesing og salmesang.  Anledning til av– og påstigning underveis. Tromøy menighetshus ca kl 15 og Markopp, Hove ca kl 16. Ingen påmelding i forkant eller deltakeravgift. Alle interesserte er velkommen!