Høstbasar 2021

DET BLIR HØSTBASAR I ÅR OGSÅ,

LØRDAG 30. OKTOBER KL. 12-16 PÅ MENIGHETSHUSET

En basarkomite er i gang med å planlegge årets HØSTBASAR i litt mindre omfang, men like viktig som før. Basaren blir på MENIGHETSHUSET LØRDAG 30. OKTOBER KL. 12 TIL 16.

I god tradisjon skal vi ha salg av håndarbeider og matvarer. Vi skal ha kafedrift og årelotteri, sang / korinnslag – og kanskje enda mer hvis vi får tid og folk.

For vi er avhengige av at mange i menigheten engasjerer seg, og da er det disse oppgavene vi utfordrer dere på:

• Lage ting til salgsboden for håndarbeid: Strikking, sying, trearbeid, liming, hobbyarbeid m.m.m
  • Lage ting til salgsboden matvarer: Bakverk, kaker, brød, syltetøy, saft, kjeks, honning, müsli m.m.m.
  • Lage mat til salgs i kafeen: Kaker, pizza, pai, vafler, gele m.m.m
  • Komme med smågevinster til årelotteri, gjerne mange av samme slag
  • Hjelp til å gjennomføre dagen: Selgere, kafeverter, loddselgere, ryddere.
  • Og det alle kan være med på: SPRE INFORMASJON OM BASAREN SLIK AT MANGE FÅR VITE OM DEN OG MANGE VIL KOMME!!

Hele komiteen kommer til å spørre folk om hjelp, men dere kan også ta kontakt med Jan Egil Hagli hvis dere har lyst til å bidra med noe.