Høstbasaren avlyses og vi kjører Plan B!


Her kommer mye viktig informasjon om hva som skjer når vi avlyser den fysiske høstbasaren

 

På grunn av usikkerhet i forhold til smittesituasjonen har menighetsrådet vedtatt at årets høstbasar ikke kan gjennomføres som en fysisk basar. Vi hadde gledet oss til å være sammen denne dagen, men slik må det bare bli akkurat nå. Nå snur vi oss rundt og går for Plan B som består av tre ulike deler.

Vi håper at dere alle vil støtte raust opp om høstlotteriet vårt! Aldri før har vi hatt så mange flotte gevinster som vi gleder oss til å trekke den 24. oktober. Lodd kjøper du enkelt ved å sende en melding til Vibeke Marie på mob 93433925 eller epost vibeke@dinelektriker.com og si hvor mange lodd du ønsker å kjøpe. Du betaler ved å vippse til #123667 (Barbu sokn høstlotteri) eller sette penger inn på Barbus konto 3000 30 54973 (merk med Høstlotteri)

Hvis du kan tenke deg å være med å selge lodd til familie og venner så kan du enten gjøre det digitalt ved å dele et innlegg om loddsalget som kommer på Facebook om noen dager eller du kan få loddbøker ved å kontakte Vibeke Marie på 93433925 eller spørre Siri når du er i kirken.

I uke 43 vil det bli salg av holdbare matvarer, en pall ved og mange flotte håndarbeidsprodukter via Facebook, nettsiden og i forbindelse med arrangementer i kirken. Ting som er kjøpt via Facebook kan hentes i kirken 25. oktober mellom kl 12 og 13. Da er boden også åpen for alle som vil handle.

Dersom du har forberedet noen holdbare matvarer (syltetøy, saft, honning, tørket sopp osv) eller laget noen håndarbeidsprodukter til høstbasaren så er det fint om du leverer de til Vibeke Marie eller menighetskontoret innen 15. oktober.

Når det nærmer seg jul vil vi arrangere et skikkelig kransekakelotteri, men det kommer vi tilbake til seinere.

Høstbasaren er en av menighetens viktigste inntekstkilder så nå håper vi at vi med disse tre satsingene kan klare å sikre det flotte barne- og ungdomsarbeidet i menigheten!

Hvsi du lurer på noe må du bare ta kontakt med Vibeke Marie på mobil 93433925 eller epost vibeke.tobiassen@agderkirken.no

(Bildet er fra Pixabay)

Tilbake