KM-Kluzz; Barnegospel og klubb


Hver torsdag kl 17.00-18.15. Middag serveres kl 16.30. 

 

Sammen utgjør barnegospel og klubben KM–Kluzz.. Det vil si at vi alltid starter med en felles sang, før kor og klubb går hver til sitt. Til slutt samles vi igjen til felles samlingstund med sang og bibelfortelling. Et par ganger i semesteret vil vi ha felles lagekveld hvor vi lager ting som skal selges på Globalkvelden til våren.
Liker du å synge? 
Da håper vi du vil være med i Barnegospel. Der synger vi morsomme sanger, enkle sanger, sanger med masse trøkk, sanger som vi alle synger sammen og sanger med solister. Kort sagt; her synger vi og leker og har det gøy! Innimellom skal vi selvfølgelig opptre også; på gudstjenester og andre arrangementer.
Hilde romtveit Hermansen, Ingeborg Muller og Emilie Hannevik Grøtterud dirigerer.

Liker du å leke ute, tenne bål, lage snølykter, snekre, lage hobbyting, spille spill...? 
Da håper vi at du vil begynne i klubben. Her gjør vi litt av hvert av morsomme ting. Noen ganger ute og noen ganer inne på menighetshuset.
Vi serverer en enkel middag fra kl 1630. Pris kr 30 for voksne og kr 20 for barn. Her kan dere komme hele familien og spise hvis dere vil. vi holder til på menighetshuset. KM–Kluzz barnegospel og klubb er for alle fra førskolealder og til og med 4 klasse. Yngre barn kan være med sammen med foreldre.
Pris kr 200 for hele skoleåret.

Hvis du lurer på noe, kontakt:
Vibeke Marie Tobiassen, mob 93433925 eller epost vibeke@dinelektriker.com

KM-Kluzz er medlem i Norges KFUK-KFUM

Tilbake