Konserter i Barbu kirke høsten 2023


Konserter i Barbu kirke høsten 2023

Søndag 24. september kl 19.30; En times tid med Hanne Sørvåg

Denne søndagen inviterer organist Leif Rino Muller til konsert sammen med artist og låtskriver Hanne Sørvåg. Hun er kanskje aller mest kjent som låtskriver for artister i inn- og utland. Hun har skrevet låter som har solgt ca 5 millioner eksemplarer i 70 land. Hun har også gitt ut musikk selv; til nå er det blitt 6 soloalbum. Hanne har vært mentor i The Voice, har vært med på NRKs Stjernekamp, og kanskje aller mest kjent er hun for sin versjon av Benny Borgs «God morgen min kjære» som hun laget i TV2s program Hver gang vi møtes.
Velkommen til en spennende kveld der vi skal bli bedre kjent med en fantastisk artist!
Billetter á kr 200,- selges i døra.

Søndag 19. november kl 19.30; En times tid med Elin Børud og prosjektkoret Av og til

Arendals egen gospeldronning Elin Børud skal denne kvelden ha konsert sammen med Barbu kirkes nye kor; prosjektkoret Av og Til. Elin har drevet med musikk hele livet, og har også giftet seg inn i en musikkfamilie de aller fleste har et forhold til. Hennes innlevelse og inderlighet kombinert med en rå og fantastisk stemme gjør det til en fest å høre henne på scenen! Med seg denne kvelden har hun koret Av og Til; en nysatsning i Barbu med 40-50 kormedlemmer mellom 20 og 60 år. Koret oppsto i november 2022, og har mange konsertplaner fremover. Det blir også fullt band denne kvelden, så alt ligger til rette for en super gospelfest i Barbu kirke! Billetter á kr 200,- selges i døra.

Søndag 3. desember; julekonsert med Erlend Gunstveit og band

Grimstadgutten og The Voice-vinneren Erlend har blitt en gjenganger i Barbu kirke. I mai hadde han konsert sammen med organist Leif Rino Muller, og før jul i fjor var han på besøk sammen med bandet sitt. Han trives så godt hos oss at han gjerne kommer tilbake, og de som var til stede på fjorårets julekonsert vet at de får en fantastisk musikalsk opplevelse om de møter opp! Med seg har han et stjernelag av musikere, og vi gleder oss stort til dette!
Tidspunkt og billettpris kommer senere.

Søndag 10. desember kl 19.30; julekonsert med bandet Missing a blonde
Arendalsbandet Missing a blonde består av Leif Rino Muller på piano og Merete Blåka, Berit Bulien Jørgensen og Rune Gullhav på vokal. Bandet har fokus på velklingende samklanger, og de lager gjerne nye versjoner av kjente sanger. Gjengen har spilt og sunget sammen i flere år, men bandet oppstod for alvor våren 2022. Høsten 2022 hadde de en utsolgt konsert i Arendal Kulturhus, og i høst utvider de til å ha 2 konserter der. De skal også spille under Canal Street i sommer, og årets julekonsert ønsker de altså å ha hos oss i Barbu kirke. Vi gleder oss til å fylle kirkerommet med nydelig vokalklanger og stemningsfulle julesanger.

Billetter á kr 200 selges i døra.

Søndag 17. desember kl 16.00; Syng jula inn

Barbu menighets tradisjonsrike førjulskonsert avholdes 17. desember, og da har vi med oss alle kirkas kor i tillegg til at vi også synger mye sammen. En viktig og flott tradisjon i vår flotte kirke. Gratis inngang.

Lista utvides underveis; følge med på vår hjemmeside og Facebookside for mer info!

Tilbake